Wie bang is om vies te worden heeft het niet begrepen

Ik ben zo’n meisje dat jurken en stiletto’s verzamelt. In mijn badkamerkastje staat een schoenendoos vol nagellak en voor obstacle runs lak ik mijn nagels netjes in de kleur van mijn outfit. Na een run heb ik gemiddeld twee nagels gescheurd, maar dat hoort erbij. Zei ik dat echt? Ja, als ik mijn zorgvuldig gecultiveerde nagels ergens moet verliezen dan graag in de modder!

Je druk maken om je nagels is te vergelijken met je kleren en je schoenen proberen heel te houden bij obstacle runs. De minst hoge berg van de trenches uitzoeken gaat je echt niet helpen prinsesje! En ga je de mud crawl overslaan omdat er prikkeldraad boven hangt? Ik dacht het toch niet. Dit meisjes meisje is bij obstacle runs altijd binnen 5 minuten vergeten dat ze een nieuw shirt aan heeft. “Kijk daar is modder!”

Eerlijk is eerlijk: voor deze modderduik moest ik even diep ademhalen

Modderduiken

Toen er voor het eerst foto’s van mijn nieuwe hobby op Facebook verschenen kreeg ik veel verbaasde reacties. Mijn schoonmoeder zei voorheen: “Jij en obstacle runs? Eerst zien dan geloven.” Begrijpelijk, want ik snap zelf ook niet waarom ik vies worden zo leuk vind. In het dagelijks leven is het kleinste smetje een levensgrote ramp, maar bij obstacle runs maakt het allemaal niets uit. Hoe leg je dat uit aan je fellow fashionista’s?

Feit is dat ik vele tops en tights heb (gescheurd en) versleten, waardoor ik beter word in afscheid nemen van kleren. Mijn kledingkasten puilen uit, dus dit is een positieve ontwikkeling. Ik ben gek op kleren, maar het blijven gebruiksvoorwerpen. Dus dames en heren: plof neer in het gras en duik in de modder, want wie bang is om vies te worden heeft het niet begrepen. Buiten spelen is voor alle leeftijden!

Krijgen we deze kleren wel schoon? Het maakt niet uit, want ze worden toch weer vies!

Strong Viking Water Edition

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: